4 Days of Finale Master Chef

Fyra dagars final. Fyra dagar då vi filmat finalen av Master Chef och Master Chef Junior. Ganska spännande ändå, det ska bli kul att se när programmen kommer ut på TV och jag får se mitt namn på skärmen i eftertexten. När man har jobbat minst 12 timmar om dagen i fyra månader är det ganska skönt att få veta att man är uppskattad. Och uppskattad har jag känt mig.

I fredags filmade vi sista avsnittet av Master Chef. Jag har fått halsband, presentkort på restaurang och bio osv. Handskrivna kort där kollegorna tackar mig för att jag jobbat så hårt. Blir ju tårögd. Produktionen ville tacka oss alla för säsongerna vi filmat så under de fyra dagarna vi filmade finalerna denna veckan fick vi ett paket varje dag.

Första dagen en ask med fin choklad från ett av mina favoritställen, See’s Candy. Andra dagen fick vi varsin mössa som det stod Master Chef på. Tredje dagen en kaffemugg som även den hade texten Master Chef på. Fjärde dagen fick vi jackor med Master Chef loggan på. Så nu har vi alla en fulländad Master Chef outfit ifall någon skulle fråga vart vi jobbar. Haha.

Festen började så fort Gordon sa vem som vunnit i fredags. Det regnade champagne och konfetti i hela studion. Fotografen tog en bild på oss alla i Master Chef familjen, det var ett fantastiskt ögonblick. Kvällen fortsatte på en bar i Encino där det serverades gratis mat och alkohol fram till småtimmarna. Ett fantastiskt avslut på två fantastiska säsonger med alla mina kollegor som jag tycker så mycket om. Samtidigt som jag är glad över det faktum att vi alla klarade av dessa säsonger med bravur så är jag ledsen över att jag inte kommer se många av dem förrän vi börjar filma nästa säsong i Augusti. Om jag ens kommer tillbaka. Det är långt tills dess och det är dags att börja skådespela igen.

Jag är så tacksam för denna möjligheten. Känner mig lycklig över de nya kontakter jag skapat, vänner jag träffat. Allt jag lärt mig.