Academy Awards

Jag och Austin sitter (självklart) och kollar på Oscarsgalan ikväll. Jimmy Kimmel är fantastisk. Helt fenomenal. Jag älskar att ingen i Hollywood är rädd för att säga vad de tycker och står för vad de säger. Hela världen lyssnar. De är helt orädda.

Mr Kimmel pratar om de överskattade skådespelarna i Hollywood, inte minst om den mest överskattade av de alla: Meryl Streep. Tillåt mig att skratta tillsammans med Jimmy och mina förebilder. Haha. Är det möjligt att presidenten kan mindre om vad som gör en skådespelare bra på sitt jobb än vad han kan om politik? Kan det verkligen vara så? (Jag antar att ni alla hörde när Trump pratade om hur överskattad Meryl Streep är och hur dålig hon är på sitt jobb). Hon är fantastisk. En förebild för oss alla.

Ibland undrar jag hur inte varenda människa vill vara en ”storyteller”. Det är en tuff värld men oh så vacker. Jag är förevigt stolt över att vara en liten del av den här industrin. Jag är en storyteller, och jag hoppas verkligen att jag kan få berätta ”stories” för er ifrån den stora duken en dag. Den här världen är en dröm. En dröm som börjar bli verklighet för mig.