Amerikansk jul och Austins födelsedag

Igår var alltså amerikanska julen. Här öppnar man julklapparna på morgonen, så vi åkte över till Austins farmor och farfar tidigt för att tillsammans med hans pappa och farbror öppna våra paket. Deras vardagsrum var så himla juligt och mysigt. Efter julklappsutdelningen åkte vi hemåt igen där jag gjorde klart Austins födelsedagstårta. Vi smälte även mjölkchoklad och doppade jordgubbar i som vi tog med oss. Så himla gott.

Vi hade en bra juldag. Lite kontrast från att ha växt upp i Sverige där den 25:e December är en partykväll, men vi hade det mysigt. Utöver Austins pappa, farbror och farföräldrar så firade vi även med tre kvinnliga familjevänner. Två av dom träffade min pappa på julafton för två år sedan och så fort de fått lite vin i sig frågade de ut mig om min pappa. ”Does he have a girlfriend? When is he coming back? He is so handsome, extremely nice”. Och Austins familj sa att det inte är en riktig jul utan pappa Robban. Så pappa nästa år får du vara här och göra amerikanerna glada (om inte vi är i Sverige för en gångs skull)!

Min jordgubbstårta gjorde succé, så det var kul. Jag ÄLSKAR att laga mat men är inte lika vass på efterrätter, så jag visste inte riktigt om det skulle gå hem men det gjorde det ju. Jag äter nästan aldrig socker (paleo är det som får mig att må bäst och jag äter enligt den livsstilen till 80%) så det var lite nytt för mig att använda mig utav det i köket. Jag hoppas att ni gillar mat för det blir nog ett och annat hälsosamt matinlägg här.

Våran hund insisterade på att vara julklädd han också.