April månad sanningar och frågetecken

Månadens absoluta största frågetecken för mig, varför skriver folk ” finns på flera ställen ” i sina säljannonser?

Då kan ni ju fatta hur få saker jag till och från bryr mig om.

Däremot subtila korkade saker i överflöd gör mig fundersam på vart människor är på väg, eller hur vissa ens överlever vardagen.

Och som grädde på moset ska jag tillägga att 8/10 jag kollar legitimation på, verkar lagt på sig minst 10kg fett sedan fotot togs. Som disclaimer här är det viktigt att jämföra ansikte med bild mot verklighet, det ingår alltså i jobbet och då reflekterar jag samtidigt över andra saker. Jag dömer inte, bara observerar och vågar säga att det speglar en dålig trend i matväg och träningsväg. Märkligt nog är det fan mer folk på gymmet en någonsin, så då ska man rannsaka sig och fundera på vafan man ändå missar. Om trenden inte redan börjat så vet vi att fetma som sjukdom ökar varje år åtminstone. Ungdomens skönhet kommer överge er fort. Frälsningen är marklyft, sanna mina ord. Följ Stephanie Spethz på instagram för att få detta bekräftat, gäller även flera sötmurklor i min närhet jag inte vågar tagga.

Ah det kan räcka med att äta lite smart till och från också, där kan ni väl ta rygg på Mikael Hultkvist 😉

Kommentarer som att åldern gör mig bitter undanbedes, det är det mest förväntade att någon kommer kommentera, och det stämmer ändå inte. Så då slipper ni lägga energi på det.

haj!