Årets Spring Day blev en succé

Årets Spring Day har passerat och vi närmar oss med stormsteg dagen D, vår egna Fashion Show på SPIRA. På plats hade vi G-Star (som också stod för modellernas kläder), Another Kind of Denim (AKD), Hotel Savoy,  Jkpg Airport, Student Consulting, Science Park, Career center, El Duderino, Comviq och ArtClinic.

Det var en väldigt lyckad dag med mängder av trevligheter, som startades med en härlig frukost för våra sponsorer, mingel med företagen, mängder av våfflor & kaffe, tävlingar, en inspirerande föreläsning av Pingis Hedenius och sist men inte minst vår mini-fashion show med några av årets (otroligt duktiga) modeller. Dagen avrundades på Pitcher’s med middag, en öl och liveframträdande av inga mindre än trion i Australian Sunrise.  Tack alla som kom och förgyllde årets Spring Day och tack till våra partners och sponsorer som gör allting möjligt! Nu däremot blickar vi framåt mot den 7e april och dagen vi så länge väntat på; Spring Inspiration Fashion Show 2017. 

Årets after-movie återspeglar dagen desto bättre och ger en större inblick i vad vi gör, hur ett event kan gå till och så klart hur årets Spring Day såg ut från en kameras vinkel.