Rebecka Högstedt

Fössta tossdan i mass

Idag är det FÖSSTA TOSSDAN I MASS! Lite utav Jönköpings nationaldag. Tänk er att vi redan är inne på tredje(!!!) månaden av 2017, hur snabbt har det inte gått? Igår bokade jag flyget till min temponära flytt till Rhodos. 14 maj lämnar jag Jönköping och Sverige för en lååång semester. Självklart har även min far redan bokat en flygbiljett för att komma ner och hälsa på mig i ett par veckor. Det känns både väldigt skönt men samtidigt sorgset att lämna Jönköping. Finner inga ord över hur mycket jag kommer att sakna min bästavän, guddotter, far och farmor. Har aldrig vart utan alla dessa människor samtidigt, har alltid haft någon av dem vid min sida. Nu ska alltså lilla jag ut i världen själv. Eller nä, inte själv. Haha ska göra denna flytten med Josefine som jag lärde känna på inspelningen. Kan ni fatta att jag innan oktober månad inte ens visste om hennes exsistens och nu är även hon min bästavän? Livet är fullt av överraskningar!!

Är så glad över alla vänner och möjligheter jag fått tack vare ung och bortskämd!

 

Fjärde avsnittet!

Redan i huset, efter inspelningen av kvällens avsnitt Så blev just ”fjärde avsnittet” det vi fruktade mest. Iallafall för mig och Jennifer. Så jag kan faktiskt meddela att den senaste veckan enbart bestått av nervositet, ovisshet och ständig peppning mellan oss två. Min vän, en av dem jag umgås mest med efter ”huset” är förstörd, pga mig och mitt agerande. Detta är faktiskt en av de viktigaste sakerna jag lärde mig under programmet, att börja acceptera andras olikheter från än själv.

Skrift funkar inte, se mitt senaste klipp istället där jag berättar om det mest fruktade avsnittet.

https://youtu.be/R8QFHRa10TY

 

VÄLKOMMNA!

Hejsan Sveriges fina Jerusalem! Nu är det officiellt att jag är en ny bloggare här i stan vilket jag tycker känns väldigt kul. Just nu är jag högaktuell i årets salong i ung och bortskämd. Tror ingen missat detta, jag bjuder ju på livets show. Har ni inte sätt programmet så går det alltid att se gratis på Viafree.