Den blonda, vita mannens blåa ögon lurar alla

Fan jag borde ha tagit med en liten flykting bakom sätet ändå, jag visste det. Hur mycket cash får man i handen för ett barn? 100 000:- SEK kanske?

Vi passerar genom Tyskland, ingen verkar bry sig om en svenne-buss i full fart. Frankrike och Schweiz höjde inte på ögonbrynen. Jag vet ju att det blir passkontroll i Danmark, efter Tyskland då. Det har det varit länge nu, och well man får väl tycka vad man vill om det och jag behöver knappast oroa mig för något. Har du inget och dölja så är väl biffen lugn? Jag hade svinmycket att dölja när jag körde över gränsen med en pall öl och 40 liter sprit, men det var ingen som brydde sig om det.

Den vita mannen stoltserar med sitt arv utan att veta det

Bussen stannar till och in smyger en dansk militärpolis. Jag har inte fått upp mitt pass än och börjar sakta rota efter det. Polisen går sakta bakåt för att kolla oss sista passagerare. Väl framför mig och mina 2 vänner så har jag fortfarande inte tagit upp mitt pass, jag hittar det inte … ahaa däär är det, så hinner jag knappt dra upp det hur och väskan och då ser jag hur polisen nickar och går vidare.

Jag tackar mitt blonda arv med blåa ögon för att jag kan komma undan vad som helst.

Ska du dricka all öl och sprit själv?
-Jajemän *smajl*
– Okej, ha en trevlig resa hem

Ska flyktingen med dig hem?
– Nej nej konstapeln
– okej, ha en trevlig resa hem

 

ååhäj!