Denna vackra snö

Jag vet att ni här hemma är trötta på snön. Jag vet ju det. Men jag kan inte låta bli att le när det snöar, det var ju fem år sedan jag såg det snöa sist! Kylan förstår jag att ni är trötta på för den tröttnade jag på efter några dagar. Men den friska luften och fina snön. Det är mysigt att få se när man är hemma.

Nu är det så att jag är hemma pga sjukdom i familjen, så denna resan var ju ganska sista minuten för mig. Men det är bra att vara med familjen när sånt här händer, så snälla håll alla tummar och skicka positiva tankar till oss så att detta ska gå bra. Men det kommer det ju att göra! 🙂
Jag kommer inte att gå in på detta mer men vill bara att ni ska förstå varför jag inte skrivit på över en vecka igen. Jag är kvar här hemma i Jönköping några dagar till och ska njuta till fullo av att umgås med de jag älskar!

Hur som helst. När jag är hemma i Jönköping så bor jag lite överallt. Min mamma har lägenhet i stan, pappa har hus i Hovslätt, och sen har de båda varsin ”stuga” uppe vid Västersjön. Denna gången bor jag och Diana (min syster) själva i pappas hus i Hovslätt. Vi tycker båda att det nästan känns som man är tonåringar igen, bor hemma i huset där vi växte upp. Hur mysigt som helst! I fredags var vi på middag i pappas stuga med hans tjej, hennes barn och våra kusiner samt deras respektive, och i lördags var vi på middag i mammas stuga med hennes kille och mormor och morfar. Så himla mysigt! Slänger upp lite blandade bilder, så ska jag gå ut och njuta mer av snön nu. Kram!

Mormor och morfar
Diana, kusin Niclas och hans tjej Victoria, kusin Christoffer, pappas tjej Mirva, pappa, Christopher (Julias kille), Julia (pappas tjejs dotter) och Johannes (pappas tjejs son).
Seriöst min tvillingsjäl.
Snö i Västersjön
Hotellfrukost med syster, mormor och morfar på John Bauer.