Din röda röst

Hej!

Vad kul att just du klickat dig in på vår blogg, S-märkt! Här kommer du framöver kunna läsa vad vi socialdemokrater i Jönköping tycker om politiken i kommunen, länet, Sverige och världen. Vår förhoppning är att vår blogg delvis ska kunna fylla tomrummet efter en socialdemokratisk ledarsida i ett annat borgerligt medielandskap. Vi vill helt enkelt bli din röda röst i Jönköping.

S-märkt kommer flera olika socialdemokrater att skriva. Bland de som kommer skriva mer frekvent finns bland annat riksdagsledamoten Peter Persson, kommunalråden Mona Forsberg och Ilan De Basso, Socialdemokraternas vice gruppledare i kommunfullmäktige Adrian Ericson och SSU i Jönköpings läns internationella ledare Samrina Gadzo.

Har du synpunkter på det vi skriver eller på vår politik? Tveka inte att skriva en kommentar eller höra av dig till oss.

Och tycker du, liksom vi, att Jönköping och Sverige skulle må bra av ett mer jämlikt samhälle? Ta chansen och bli medlem i Socialdemokraterna. Medlem blir du här!

På återläsande!

S-märkt

Socialdemokraterna i Jönköping har 1300 medlemmar som på olika sätt arbetar för att Jönköping och Sverige ska bli bättre samhällen. Var med du också! Kontakta eller besök oss på: Residensgatan 1, Jönköping 036-71 81 22 www.socialdemokraterna.se/jonkoping