En kväll präglad av lycka och succé

Lite drygt en vecka har gått sedan vi spenderade hela vår fredag på Spira och hade en helt magisk kväll tillsammans med 800+ personer. Studenter, icke-studenter, våra konferencierer, modeller och så vi, teamet bakom denna Fashion Show. Alla var med och gjorde denna dag och kväll till något utöver det vanliga.

Förberedelserna på Spira började redan på torsdagen, med en heldag från 08.00 till 21.00 där vi alla jobbade på med olika stationer. Dagen D började sedan redan vid 07.00 och vi var inte sena med att sätta igång med alla resterande förberedelser. Frisörer och sminköser var på plats för att göra i ordning alla våra femtio modeller. Dagen präglades av lycka, lite nervositet men mest av allt så var alla otroligt exalterade och redo! Nästan nio månaders arbete och planering resulterade i denna fredag – och vilken succé det blev!

Vår after movie kommer inom snar framtid att läggas upp både här och på sociala medier för att alla som inte var där ska få en inblick i hur kvällen var, men också för alla som var där och vill få se det en gång till.

Bilder lånade från Jmini.se