Feedback till Mat och Vänner

En kultur som är baserat på feedback, det är grejor det.

Jag är duktig på att ge feedback till min omgivning. Från små banala saker som att dom grillade revbenspjällen på Ica Klostergatan har blivit alldeles för salta, till att vara mer ärligt om hur jag upplever saker i samtal med kollegor, gäster på krogen, allt möjligt. Det brukar ta emot att ge feedback, få vågar sällan berätta hur dom upplevde en situation och hur det påverkade dom.

På Ica bad jag om att få prata med någon som brukar grilla revbenen. Jag har köpt revbenspjäll där varje vecka i snart ett år. Det gör att jag vet hur dom ska smaka, och jag märker när det ändras något. Jag berättade för grill-mästaren att jag var mycket ledsen över att marinaden blivit för salt. Hen slog ifrån sig direkt och sa att dom gör som dom alltid ha gjort. Då förklarade jag att det kan inte stämma, eftersom jag är här varje vecka. Kort och gott blev jag inte lovad någon förändring, så jag hoppas deras revbensförsäljning går åt helvete och att ni som läser det här slutar köpa skiten.

Med detta inlägg vill jag ge feedback till nya Mat och Vänner, s.k gamla kastrullhäxan. Märkligt att behålla ett gammalt namn ändå, det ställer ju förväntingarna höga. Nog för att jag alltid tyckt fanskapet som drivit häxan är förjävlig och otrevlig, så har maten varit väldigt väldigt bra.

Hur i h*vete tänkte ni här? Jag försöker i denna bild sträcka mig för att nå ketchupen och senapen. Ja det är väl vad jag brukar ta till stuvade makaroner och falukorv. Jag lovar, jag spillde senap i creme fraischen (som var slut) och jag tappade senap i sylten + jag dregglade säkert över dom andra saker bara för att jag tvingades hänga över.

Det är ju helt otroligt, hur fan kan ni planera så här? Jag blev fan helt tokig innan jag ens hade tagit mat. Dessutom, är ni sämst på stuvade makaroner i stan eller? Ska det smaka salt klister? Vet ni inte om att farmors recept innehåller både salt, peppar och SOCKER. Det var fan en av dom vidrigaste stuvade makaroner jag ätit, fick stuva om dom på min tallrik så att smaken förflyttade sig någorlunda i rätt riktning.’

Creme frääshen var slut, jag bad om påfyllning

Jag HATAR be om påfyllning, och om jag väl gör det, dåååå måste det fyllas på direkt. Efter 30 minuter var krämfräsh-tallriken borttagen, antar att man skippade skiten istället. Jag som ville dippa mina nachoschips.

Just ja, sluta skär så jävla stora klyftor av gurkan och tomaten.

Det är så innihelvete tråkigt med den förbannade tomaten och gurkan, skäms!

Så med det vill jag tyvärr avsluta med lifehacket om att aldrig någonsin gå dit och äta mat. Motbevisa mig med en vettig stuvad makaron och trevligt planerad placering av maten så ska jag fundera på det

Vi erbjuder vällagad mat i en fantastisk miljö mitt i stan, med god parkeringsmöjlighet.

Vi erbjuder taskigt lagad mat i en fantastiskt knasig planerad miljö.

Satan också, hade blivit ett helt eget avsnitt i podden bara detta.