Första maj i Jönköping!

Årets Första maj-firanden i Jönköpings kommun fortsätter vara stort och brett!

Firandet inleds i Norrahammar redan klockan 09.30 med samling på Slätten. Nytt för i år på firandet i Norrahammar är att SSU leder firandet och utställning med alster av konstnärinnan Li Kioko Persson, visade av hennes dotter Ingeli Aalto.
Sedan följer manifestation i Huskvarna med start klockan 11.00 på Alf Henriksons plats, med utdelning av kulturstipendium och musik med Anders Fennsjö.
Dagen avslutas sedan i Jönköping, där firandet på Hovrättstorget drar igång redan klockan 13.00. På Hovrättstorget händer massor, här kan du lyssna på poetry slam med SM-finalisten Carolina Salahova, musik med Alec Björedal eller fynda massor av saker i vår stora loppis! Det finns även hoppborg för de minsta, massor av organisationer som visar upp sin verksamhet och ett stort cafétält!
Huvudtalare i Jönköping är utrikesminister Margot Wallström.
Huvudtalare i Norrahammar är Andrea Törnestam, SSU:s förbundssekreterare.
Huvudtalare i Huskvarna är Henrik Andersson, 2:e vice ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

S-märkt

Socialdemokraterna i Jönköping har 1300 medlemmar som på olika sätt arbetar för att Jönköping och Sverige ska bli bättre samhällen. Var med du också! Kontakta eller besök oss på: Residensgatan 1, Jönköping 036-71 81 22 www.socialdemokraterna.se/jonkoping