Hike och tjejmiddag

Igår tog jag med mig Callaway (våran hund) och hikade med min vän Emmeli i Griffith Park. Jag älskar att gå på hike. Fantastiskt när man kommer upp på toppen och blickar ut över LA. Varenda gång, till och med efter att ha bott här i 4.5 år, så förundras jag över hur vackert det är. Att Los Angeles är staden som jag bor i. Fy fan vad klyschig jag är när det kommer till detta men jag är så glad över att jag hade möjligheten att flytta hit och att jag tog den!

Efter hiken så åkte vi hem till hennes mamma och styvpappa som är här i LA i fyra månader. Emmeli är från Sverige också och hon är en av de första vännerna jag lärde känna när jag flyttade hit. Hade bara bott här en månad när vi träffades och idag är hon en av mina närmsta vänner.

På kvällen bjöd jag över henne på  middag och vin. Vi åt kyckling fajitas med sötpotatis i ugn och min favoritsallad just nu: gurka, tomat, avocado, lök, lite kryddor och olivolja. Syndigt gott.

Det är extra mysigt att umgås nu när Austin reser så mycket. Han var ju nyss i Mexico, nu är han är New York i en vecka på jobb, och därefter ska han till Sri Lanka på jobb. Jag är så löjligt stolt över honom. När vi träffades hade han precis gått ur college och börjat jobba i Hollywood och börjat göra sig ett namn. Då jobbade han på en TV-show som heter ”House of Lies”, och vilket bra jobb han gjorde! Nu slåss produktionerna om honom. På riktigt. Han är så otroligt duktig på sitt jobb och han älskar det verkligen. Det är så häftigt att han brinner för sitt arbete på det sättet, det inspirerar mig varje dag.

Hur som helst! Glömde att ta bilder då vi hikade, men nedan kommer några bilder från gårdagen med Emmeli.