Kaffepaus JKPG – Nördigast v.5

Hej allihopa,

Vårt första inlägg här på JKPG-blogg! Vi tänkte att vi börjar med att presentera oss lite kort. Vi är två mediestudenter som älskar att prata om nördkultur, med fokus på film, tv-serier, e-sport och böcker. Dessutom älskar vi kaffe.

Jesper Kvist – en gamer från Norrköping som är aktiv inom e-sportsföreningen JUSTICE. Tv-seriefavoriter just nu är ”Outsiders”, ”Jessica Jones” och ”Stranger things”. Ser också om ”Lord of the Rings” och ”Hobbit”. Dessutom ett stort fan av creepypodden.

Gabriella P. Kjeilen – en fantasyförfattare från Huskvarna som har förkärlek till vampyrer och främmande världar. Tv-seriefavoriter just nu är ”Game of Thrones”, ”Westworld” och ”Jane the virgin”, men annars är den absoluta favoriten ”Angel” även om den har några år på nacken.

Vi startade podcasten Kaffepaus JKPG tillsammans med två andra klasskamrater för 1,5 år sedan för att vi tycker det är roligt att diskutera popkulturella nyheter och händelser. Nu är vi inne på vår fjärde säsong och släpper ett nytt avsnitt varje torsdag som går att lyssna på via iTunes eller libsyn. Och från och med nu kommer vi även att dela med oss av våra avsnitt här!

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om filmpremiärer, mjölkharar och superhjältars sexliv. Ni får ett härligt inslag från ”Love of fantasy”-mässan där vi frågade vad de trodde skulle bli nästa grej inom fantasygenren och så får ni även höra ett försök till debatt rörande Avengers och Defenders.

Lyssna på avsnittet här: www.kaffepausjkpg.libsyn.com/nrdigast-v5