Kanon för nyårslöftet

 

Tyvärr är ert nyårslöfte bara bra om det började 23 December, eller om ert förändra-löfte började den dagen ni bestämde det, typ 23 Juni kanske? Släpp taget, nytt år är bara ett illusion av att något börjar om. Vill helst inte kasta den i ansiktet på folk men 9/10 kommer inte slutföra ett skit, ser fram emot det, mer plats på gymmet <3

Jag hatar det egentligen, men dom flesta går samma väg som alla andra, vi är trots allt enkla flockdjur. Jag kallar det den förutsägbara boxen. Gå ur den skiten istället, va lite glad, släpp in nån jävel framför dig i köerna på stan, det är ju ändå  så man ska göra trots allt. Tuta fan inte när jag försöker göra en vänstersväng ut i kön, släpp förbi istället. Ja jag pratar med just dig, ditt fanskap som tutade för att jag tog mig fram – hur fan hade du tänkt det annars skulle gå?

Så snälla, slutför din träning, kör fram till sommaren. Tränar du på Cardio Club kan du väl komma fram och skrika på mig så drar vi ett pass ihop – jag är helvetes bra på styrkelyft.