Krönika

Hej världen.

Möjligheten att få skriva krönikor här på denna sidan får nog bli årets julklapp till mig själv. Både billigt, bra och berikande.

För att starta allting lite light tänkte jag bara kort introducera mig själv. För er som missat headern, heter jag Anton Eriksson och pluggar för närvarande på HLK. När jag inte studerar så arbetar jag, när jag inte studerar eller arbetar så sysslar jag med politik och utöver allt detta är jag även medlem i sexmästeriet Blue Crew, samt en bokmal av rang.

Vad kan ni då vänta er av läsningen här?

Troligen allt mellan himmel och jord med förhoppningsvis en hel del studentikosa vibbar. Oftast från ett borgerligt perspektiv, alltid frihetligt. Om lusten faller på kanske jag till och med kan bli personlig och skriva om vardagsspekulationer, tankar och känslor. Kan redan nu passa på att höja ett varningens finger för eventuella provokationer, speciellt om du är kollektivistiskt sinnad eller är etatist, men låt oss alltid ha en god och sansad diskussion.

Ta nu tillfället i akt under julen att konsumera till billiga priser och nyttja mellandagsrean till fullo. Det är trots allt konsumtionen som är motorn i världsekonomin…