Lifecoachande tips till den som verkligen vill kickstarta 2017!

investera i en induktionsspis

Induktion är egentligen bara att stört mycket bättre sätt att börja snurra runt protonerna och elektroderna i atomerna, med hjälp av elektromagnetism! Alltså dom blir tokigt varma fooort, det är som att skicka en hungrig varg på en stackars kanin, nu jävlar ska du få!

Gamla spisar skickar bara värme rakt upp i en platta, som sedan hoppas överföra värme till din panna, och ja då börjar ju vargen springa, men kaninen är sjukt långsamt.

Elektromagnetism är dessutom en av dom fundamentala krafterna i universum. Tack vare den har vi både el, internet och instagram!

Så, varför induktion i ditt livspussel?

Jo, jag har precis räknat på det. Jag har haft vanlig keramisk spis så länge jag lagat mat i mitt vuxna liv. Och bara för att vara ytterst skitsnäll mot alla lata människor, och alla 90-talister så räknar jag bara på att man behöver laga mat från 30 års ålder och kanske upp till 80. Då har vi ca 50 år att räkna på.

Såå jag gjorde det enkelt, om man lägger knappa 30 minuter om dagen på att laga käk på en vanlig spisjävel, jämfört med en induktionsspis, alltså vi snackar om att väntetiden halveras på att vänta in värmen.

Så, köp en induktionsspis redan idag och ni kommer få tillbaka ungefär 6 månader av ert liv i bara väntan. Det måste vara dom mest välinvesterade tusenlapparna jag någonsin kan tänka mig. Okej okej, det tar inte 30 minuter att värma upp en panna, MEN det tar lååång tid på en gammal spis jämfört med induktion!

för 6 tusen lax får du ett halvår tillbaka! Om du ens lagar mat i mer än snitt 30 minuter per dag så är det ju ännu mer!

TIDSMASKIN?

Nr 2 på listan är att sluta ta selfies och lägga upp någon lam text om hur livet är full av möjligheter. Vi fattar, du mår dåligt och vill ha lite likes om hur bra du egentligen är. Problemet är bara att det är 10e gången i rad nu du gör samma sak och inget har fortfarande hänt, så well jag antar att mitt absolut mest handlingskraftigaste tips är

köp en induktionsspis och se en förändringar i ditt liv redan IKVÄLL

Gott nytt! Glöm inte fortsätta med träningen året ut, vill inte se några julgrisar.

Vi ses häj!