Modern Family

Kollar ni inte på Modern Family? Jag åkte ut och fotade husen från den populära tv-serien igår för jag tänkte att det skulle vara ett spännande blogginlägg för er. Men så snapchattade jag flera av mina vänner och alla undrade om jag och Austin köpt hus. Alltså tyvärr har jag inte över 100 miljoner på kontot (som ett av dessa hus kostar) men annars hade jag gärna köpt ett av dom! Frågade mina vänner och nästan ingen kollar på Modern Family. Är det så i Sverige eller gäller det bara mina vänner? Varenda kotte tittar på den serien här. Den vinner alla möjliga priser år efter år. Manuset är fantastiskt och varje avsnitt har en mening. Jag är helt chockad. Det är ett av de mest populära programmen här i USA.

Hur som helst, för er som faktiskt ser serien så kommer bilderna på utsidan av husen nedan. Jag tänkte att det kunde vara kul för er, att jag ibland åker till hus från tv-serier och filmer och visar dom för er. Vad tycker ni?

Phil & Claires hus. Detta huset ligger i Cheviot Hills nära Century City vilket är väldigt nära FOX studios där serien spelas in.
Cam & Mitchells hus. Detta huset ligger i Century City precis vid FOX studios. Nära och bra för produktionen då de filmar ”exteriors” av huset.
Jay & Glorias hus. Detta huset ligger i det helt otroligt fina området Brentwood. Det är nästan finare än Beverly Hills. Varenda hus har en stor gate utanför så det är svårt att se en del av dom. Detta huset är värderat till nästan 12 miljoner dollar.