När en säsong slutar, börjar en annan

Nu är säsongen 2017 över. Säsongen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men så kan det bli ibland. Det har varit en tuff säsong med många skador och vi fick kasta om del i laget på olika positioner. Jag är oerhört stolt och imponerad över alla mina lagkamrater som verkligen har steppat upp och tagit den platsen som behövs i laget och gjort det så sjukt bra! Många har fått helt ändra riktning under säsongen och ta en position på planen de aldrig spelat innan, på grund av diverse skador. Man har inte klagat utan istället gjort den positionen till sin egen på ett så grymt imponerande sätt.

När en säsong slutar, börjar en annan.
Till hösten drar nämligen landslagsäsongen igång med start i Skövde 5-6 augusti där man håller det inledande lägret för alla kallade spelare. Från Spartans damlag har vi hela 10 spelare kallade, inklusive mig själv. Vilket är AWESOME! Det som är mest awesome är att vi har spelare kallade på nästan alla positioner; RB, OL, DL, LB, SA, CB och K/P.

I fortsättningen kommer jag att rapportera mer om landslagsäsongen, träningarna i Jönköping tillsammans med de andra tjejerna och vägen mot en plats i landslaget.
Häng på, NU KÖR VI!

Awesome tjejer från Jönköping Spartans som är kallade:

#22, Elina Nilsson, RB
#75, Hilda Bergström, OL
#58, Alicia Morales, OL
#19, Emma Wyon, K/P
#35, Mathilda Törnebladh, DL
#25, Emelie Sjöberg, LB
#56, Malin Borgström, LB
#9, Emelie Målevik, SA
#21, Katarina Stekovic, CB
#82, Jenny Jonsson, CB

Foto: Tom Gammelskog