Officiella vänliga veckan

TV4 nyhetsmorgon rapporterar att det är årets offciella vänliga vecka

 

Nu ser ni till att vara trevliga era fanskap

 

En gäst i nyhetsmorgon berättar några trevliga saker. Vänlighet smittar tydligen lika fort som kräksjukan en kall vinterkväll på Ica Maxi. Det ligger något i det. Alla vet ju det, precis som en gäsp, den smittar också.

Jag har en vän som är ganska galen, han är högljudd och bryr sig egentligen aldrig om vad någon tycker om det han gör. Det har sina motgångar till och från, det kan jag erkänna. Men, han berättade om sin senaste bussfärd.

Min vän kollage på Impractial Jokers, fantastisk serie där några vänner tävlar om att förnedra varandra. Dom gör det på smarta sätt, inte äckliga som tex Jackass. Min vän sitter med hörlurar på, garvar högt under hela bussresan. Ni vet precis vilken typ jag menar, det där fanskapet som inte kan skratta tyst och stör alla.

Vid avstigning var det flera st som började prata med honom. Dom ville veta vad som hade varit så roligt och blivit inspirerade.

Fan vad det smittar bra!

Ett ruttet äpple i en korg gör att dom andra ruttnar fort som bara fan

Det visste ni säker också.

Det farligaste i sammanhanget är att alla väntar ofta på att en ska ta initiativ till att förändra stämningen. Det enda vi kan lita på när det gäller människor är våra svagheter, dvs vi är nervösa flockdjur som innerst inne bara vill må bra och bli om tyckta. Så, ta initativet mer än andra, alltid, gör det ofta, och du kommer vinna.

Vi hörs i podden!!