ON THE THIRTY

Austins pappa är i stan! Han gick i förtidspension för 1.5 år sedan, jobbade som 1st AD (Assistant Director) hela sin karriär. Bodde här i LA och på Bainbridge Island utanför Seattle där Austin till största delen växte upp. Nu när har gått i pension känner han sig klar med Los Angeles och har därmed flyttat härifrån. Under vinterhalvåret bor han i Mexico, och under sommarhalvåret bor han på Bainbridge Island. Nu är han här en månad och det firade vi tre tillsammans igår med drinkar på On the Thirty som ligger på Ventura Blvd här i Sherman Oaks, fem minuter från vårt hus.

Sunday Funday, säger vi här i LA. Och söndagar är verkligen alltid roliga. Det är alltid något som händer. Flea Markets, Happy Hour på barer, folk ute och åker inlines eller cyklar på strandpromenaderna. On the Thirty är ett bra ställe men ganska dyrt, vilket visserligen många andra ställen på Ventura Blvd är. Skillnaden var dock att de inte hade Happy Hour. Däremot har de bra ostbrickor för en bra peng. Perfekt för oss som älskar ost.

Detta var min första drink på över fem veckor! Bestämde mig för att köra en vit månad då jag gjorde strikt paleo, och det blev jag klar med i lördags och firade alltså det igår. Jag älskar verkligen LA. Denna staden har allt att erbjuda. Allt och lite till.