OSLO

Min kärlek och jag
Eirik och Pernille
Lunch i Oslo – vin och sushi!
Bild tagen uppifrån operahuset
Så vackert i Oslo
Operahuset
Slottet
Ni som ser på norska serien SKAM känner säkert igen denna byggnad, nämligen skolan från serien som har blivit väldigt populär sen de hade premiär.


I helgen var vi i Norge och hälsade på en av mina bästa vänner Pernille. Vi lärde känna varandra när vi var au-pairer i Washington D.C. från 2010-2011. Då var vi i princip tonåringar båda två, som var ute och festade varenda helg och kände varenda ”viktig” person i både D.C. och Georgetown. Nu är vi båda förlovade och bor tillsammans med våra män! Första gången som Austin och Eirik träffades och de kom lika bra överens som vi gör! Vi pratade om att åka på en resa till D.C. alla fyra, så att jag och Pernille kan få visa Austin och Eirik runt våra före detta hemtrakter!

Hur som helst, de bor i Fredrikstad och i lördags bestämde vi oss för att åka till Oslo. Jag har kusiner i Norge så har varit där väldigt många gånger, men detta var min första i Oslo. Austin har aldrig varit i Norge så nu kan han checka av ytterligare ett land på listan! Mycket lyckad helg. De två översta bilderna är tagna med Austins gopro 5, och resten (förutom den på mig och Pernille) är tagna med hans iphone 7 plus.