PW i Pacific Palisades

Den här staden har en sådan otrolig omväxling. Jag kan gå på promenad utmed havet, på en höjd över havet med utsikt, i bergen, i skogen 20 minuter utanför LA, i Hollywood. Jag slutar aldrig förvånas över hur vackert det är här. Och det bästa av allt är att om jag saknar snö eller vill åka till öknen (Palm Springs eller Palm Desert) så finns båda alternativen ca 2 timmar bort. Helt otroligt. Det enda jag saknar här är min familj.

Var ute och gick i Pacific Palisades häromdagen. Gick förbi Matt Damons hus men tog ingen bild utav respekt för han och hans familj. Tillräckligt med folk som gör det ändå. Så skönt att kunna vara ute och gå – träning och solbränna i ett! Havsutsikten är inte så tråkig den heller.

Har precis tittat på Eurovision. Jag tyckte att Portugal förtjänade vinsten. Låten var så vacker. Föreställde mig den spelas i slutet av en romantisk film när tjejen och killen äntligen får varandra. Eller tänk att sitta på en mysig restaurang och höra den spelas. Robin var duktig och såklart hade det varit kul om Sverige vann igen men jag vill ändå säga grattis till Portugal! Första vinsten någonsin för dem och det tyckte jag som sagt att de förtjänade.