Släng ut den där carpediem


Mig till mig själv: Gröt och proteinpulver, stört äckligt – det är bra för mig.
Carpediem-jag-till-mig: Mums du förtjänar en sockrad yogurt med goda chockladpuffar!

Disclaimer : Jag kontrollerar aldrig min stavning btw.

Jag fick inspiration från Alex och Sigges podd. Själv är jag en podd-nerd, saknar dessutom att ha någon stackare att lufta mina tankar med – hör av dig om du är sugen. Det är trotsallt endel av syftet att vara här.

Tydligen finns det numera kurser i negativt tänkande. Alltså en anti-carpediem rörelse har äntligen uppstått hur det hemska positiva samhället vi så länge har varit i . Självhjälp och positivt tänkande har varit en trend i många år nu, fantastiskt såklart! Som allt, spårar skiten ur såklart. Tyvärr, youtube-kändis är alltså inget yrke, du kommer antagligen inte lyckas – men du som är lite halv ung idag skiter du väl i vilket ändå, mamma har rätt.

Som med alla trender och spår kommer alltid en mot-trend, lite som en aktie – det kan inte gå upp hela tiden, skiten ska ner tillslut.

Negativt tänkade går helt enkelt ut på att flippa på en situation och göra något åt det.

Jag parafraserar Sigge nu ytterst kort: Han hade spillt juice på sin vita t-shirt. Den positiva-carpediem människan i honom tänkte att ” äh det löser sig, ingen märker det, snart hemma ”. Han provade istället att applicera sin nya negativa tankebana, resultatet: sprang åt helvete fort till närmsta butik och köpte ny tisha – löste problemet.

Sagt och gjort sa jag upp min medlemskap på Nordic Wellness, vilket pissgym det blivit. Hemska är att det är medlemmar som skapar skiten, well i kombinaton med någon eventuell gym-ledning som inte bryr sig speciellt.  Det tog 6 månader för dom att köpa in nya vikter. Märkligt, nr 1 på ett gym är väl att ha vikter, vad vet jag. Jag har spamat negativt skit om Wellness länge nu, det ger mig noll energi, snarare till mitt minus-konto.

Så, jag applicerade det negativa trevliga nya sättet att göra saker på. Tröttnade på mig själv, tog tag i skiten, sa upp skiten, tog ett nytt gym.

Alla minns väl att -1 -1 blir hm 0? Alltså dubbla minus blir alltid plus? Äh jag kanske minns fel. Du som läser har säkert 2-3 saker du behöver hjälp att tröttna på att bara lösa. Gör det, lös skiten, carpediem kommer inte hjälpa dig.

Väl mött på Cardio Club – Här kan vi fånga dagen hur mycket vi vill.