Snälla spring över vägen!

Halå ska vi starta en podcast ihop?

Snälla, spring gärna över vägen, är trött på att sitta i min bil och bara vänta. Och just ja, du är säkert knapptryckare också? Har du ens körkort så du förstår vad det du egentligen gör? Det sjuka är att jag känner folk som kör bil OCH är knapptryckare. Det är helt omänskligt. Det måste ju finnas siffror på vad all tomgångskörning skitar ner, det är knappast bilens bränslesnålaste läge om du trodde det.

” joho ”
– Nej, det är när du rullar på växel med motorbroms och varvtalet är åtminstonde strax över 2000, först då är spridarna helt stängda och din bil drar typ 0l/mil. 

Rödljusen innan högskolerondellen, samt rödljusen efter rondellen mer mot munksjön måste vara några av dom två absolut mest bränsleslukande rödljusen i hela  Jönköpings län. Problemet är inte att det åker mycket bilar där, problemet är att enstaka ensamkommande knapptryckare ivrigt smeker knappen oavsett tid på dagen.

Bygg en bro på båda ställena tack, sätt upp el-chock i knappen så folk lär sig att sluta trycka. Och när vi ändå är på temat, sluta förfan att köra ut barnvagnen först vid ett övergångsställe, är du helt jävla galen?

När jag var liten lärde mig av mina föräldrar att aldrig springa över vägen – Hela mitt liv är ju en lögn, spring spring!

Nu kan ni fånga dagen, hej!