Spring Inspiration sprider kärlek på Jönköping University

I tisdags, på alla hjärtans dag, anordnade Spring Inspiration ännu ett event i lobbyn på Jönköping International Business School. Dagen till ära, var eventets tema kärlek vilket genomsyrade aktiviteterna under dagen.

Som vid tidigare tillfällen, är det alltid populärt att delta i Spring Inspirations event för att mingla och träffa människor, och så även denna dag. Spring Inspiration bjöd på kaffe vilket alltid uppskattas av förbipasserande studenter. Förutom en kopp eller två av det svarta guldet, delade Spring Inspiration med lite hjälp från Razorsharp, Bakis och Kondomkungen, Ica Klostergatan och Regionens hus ut andra passande produkter som var relaterade till just alla hjärtans dag.

Under dagen anordnades en tävling som gick ut på att spela memory med moderelaterade saker som tex accessoarer, smink m.m. Hooks Herrgård som är en av flera partners för Spring Inspiration 2017, bidrog med ett fantastiskt pris som innehöll en spaweekend för två personer. Det fina priset lockade mycket folk, både förbipasserande som deltog spontant samt personer som hade blivit uppmärksammade på sociala medier om eventet. Memory-tävlingen visade sig vara en riktigt succé och engagerade många i skratt, underhållning och lite hjärngympa på köpet.

När kaffet var uppdrucket och ca 50 personer hade deltagit i memoryspelet var det dags att rulla ihop den lilafärgade mattan för denna gången och blicka fram emot nästa event; Ticket release, som äger rum i JIBS lobby den 28/2.