Super Mega Football Day!

Imorgon är det dags för match igen och den här gången tar vi emot Limhamn Griffins på hemmaplan. Limhamn spelar sin första säsong i serien men har redan visat på ett tufft motstånd och vi har en väldigt spännande match framför oss. Vi måste vara på tårna och spela stenhårt från första driven. Nu har vi fått känna på den fantastiska känslan av att vinna och vi är riktigt hungriga på att få göra det igen!

Imorgon är det även Super mega football day där både herrlaget och damlaget spelar match efter varandra. Det kommer vara en dag fylld med fotboll och andra aktiviteter, en riktig publikfest man inte vill missa! Båda matcherna kommer livestreamas. Herrmatchen startar kl 11.00 där jag kommer sitta som expertkommentator tillsammans med den extremt meriterade kommentatorn Håkan Eng, något jag verkligen ser fram emot. Dammatchen startar 15.00 och kommer även den kommenteras av Håkan Eng tillsammans med herrlagets DC Joakim Holmkvist. Så oavsett om du vill komma ner och känna på stämningen vid planen eller trivs bäst hemma i soffan så har du en söndag att se fram emot!

Imorgon tar vi det här vidare och visar resten av Sverige att vi är ett lag att räkna med. Det är nu det gäller, det är nu det vänder och vi lämnar ALLT på planen imorgon!

WE ARE SPARTANS!!!