SUR Restaurant / Vanderpump Rules

Fantastiska priser på Happy Hour!
Lycklig lillasyster = lycklig storasyster
Mysig inredning, jag ÄLSKAR all inredning som är oversized. Titta tex på vaserna och de stora buketterna!
Soulmate
Den här killen är visst med i serien! Kommer inte ihåg hans namn

Nu är vi tillbaka i LA (kom tillbaka i förrgår) och vi tog med oss Diana, hon stannar en månad! Så himla roligt! Jetlaggade men glada efter jobb igår tog jag med mig min syster till West Hollywood och SUR Restaurant. Hon tycker om realityserien Vanderpump Rules och den spelas ju in på SUR, där Lisa Vanderpump är ägare (Real Housewives of Beverly Hills).

Det var så kul för Diana att få de restaurangen i verkligheten, och vi kunde inte haft mer tur för Lisa Vanderpump var där! Diana berättade även för mig att ca 4 st till från programmet var där och när vi sitter där och dricker champagne kommer hela kameracrewet in. Så alltså skulle det filmas där samma kväll. Kunde verkligen inte ha timat det bättre och jag är så glad över att vi tog oss dit trots tuff jetlag. Jag blir alltid jättepåverkad av jetlagen och mår dåligt i minst en vecka efter resan, men att se min syster så glad tog bort en del av det!

SUR är en jättemysig restaurang med god mat och fantastiska drinkar, den ligger på Robertson Blvd i West Hollywood. Ett perfekt område om man vill uppleva fina restauranger med bra mat. Jag rekommenderar absolut SUR om ni är i LA!