Tema releasefest på VY Skybar

Måndagen den 22 november höll Spring Inspiration sin traditionsenliga tema releasefest! 150 gäster i svarta klänningar, fjädrar i håret, glittrande smycken runt halsen, stilrena kostymer, vattenkammade hår och polerade skor befann sig sexton våningar upp, på VY Skybar, för att få reda på årets tema först av alla.

Spring Inspiration firar sitt 20-årsjubileum i april 2017 och därför var det oerhört viktigt att temat gav förutsättningar för att kunna skapa den mest spektakulära modeshowen hittills. 1920-talet är en epok av glamoröst mode och känd som de ”de gyllene åren”, så ni kanske redan har listat ut att temat för Spring Inspiration 2017 är The Roaring TwentiesUnder kvällen bjöds gästerna på snittar och det fanns möjlighet att köpa Spring Inspirations officiella drink – gjord på bland annat gin, champagne och hallon av VY Skybars bartender Tommi. Förutom att mingla runt kunde man även ta bilder vid fotoväggen, beskåda utsikten över hela Jönköping och delta i en tävling där priset var inget mindre än en övernattning i en svit på VOX Hotel. Gästerna fick även med sig en goodie bag med produkter ifrån Nellies Dellies, Hurraw!, Leksands knäckebröd och Bloomy Drinks hem.

Teamet bakom Spring Inspiration 2017 är väldigt nöjda med kvällen, som är ett av de större event innan själva modeshowen den 7 april!