Training camp

I helgen drog 38 tjejer till Ulricehamn för att göra det dom älskar, spela amerikansk fotboll! Långa fotbollspass varvades med teoripass och teambuilding. Det är så fantastiskt roligt att komma iväg en hel helg och kunna släppa allt hemma och bara umgås med sina lagkamrater.

Vi startade lägret på lördag morgon med 4 timmars intensiv fotbollsträning. Det är mycket som ska hinnas med och det gäller att hålla ett högt tempo. Vi gick ut hårt med mycket kontakt redan första passet och man var rejält mör redan till lunch.

Man var så fysiskt och mentalt slut efter sista passet på lördagen så det var en prövning bara att få av sig utrustningen. Jag går in hårt i varje spel och jag spelar mycket med huvudet när jag blockar. Detta i kombination med en extremt aggressiv defensiv linje gör att man får rejäla smällar emot huvudet i varje spel.  Det är just den fysiska biten med att få pressa sin kropp långt över vad man trodde man skulle klara av som får en älskar den här sporten. Smällarna och adrenalinet som pumpar blir en drog man bara vill ha mer av.

Lägret avslutades på söndagen med en intern träningsmatch. Alla nya spel börjar sitta och både anfall och försvar kommer bli riktigt jobbiga att möta i år!