Tulum, Mexico

Hej alla! Gott nytt år!

Vart har jag varit? Först var min kusin och hans fru här i några dagar och sedan åkte jag och min karl utomlands och internet fungerade inte så jag kunde inte berätta för er hur mysigt Mexico är. Staden Tulum, för att vara mer exakt.

Jag och Austin har velat fram och tillbaka hela hösten om vart vi ska åka. Vi har båda jobbat så fruktansvärt mycket så vi tyckte att vi var värda en fin resa. Vi bestämde oss till slut för ett superfint hotell i Tulum. Vi var ju i Mexico för ett år sedan, men då på den västra sidan och jag föll väl inte direkt för det då så jag var lite osäker. Men Austin garanterade mig att jag skulle gilla denna kusten där både Tulum, Cancun och Playa del Carmen ligger. Med mycket historia (jag älskar ställen med mycket historia) så jag gav det en chans. Och mycket riktigt så älskade jag det. En vecka utan måsten. Med sol och bad och goda drinkar. Fick även uppleva Cenotes och Chichen Itza. Kommer skriva om allt i olika inlägg.

Nu är vi iallafall tillbaka i älskade Los Angeles igen. Nytt år, nytt jobb, och nytt jobb innebär ny studio. Imorgon börjar jag ett kortis jobb som vi ska filma på 1,5 vecka och det blir på Sony Studios. Min tredje stora studio hittills. Jag har även arbetat på Warner Brothers och Universal Studios för andra TV-shower. Hur som, nu börjar 12-16 timmars dagarna igen, efter detta korta jobbet så börjar jag på en ny show nästan direkt igen. Tufft men roligt på samma gång.

Austin och min kusin Christoffer
Skaffade såklart en ny kompis i Mexico
Ena kvällens middagsställe
Första kvällen, bleka och överlyckliga med kanske en drink för mycket i oss, haha
Älskade dessa hängmattor
Utanför vårt hotell
Mexikansk restaurang
Mexikansk mat i Mexico är självklart ett måste.
Ena mysiga gången på vårt fina hotell