Vargen kommer!!

Helvete jmini ni kan ju inte publicera sånt här när jag precis kollat på 4 avsnitt av Vikings. Dom har ju raidat och slagits för sina liv nu i 4 avsnitt, JAG ÄR SVIN-TAGGAD!! Jag och Ragnar, sjukt tighta hade vi varit.

http://www.jmini.se/nyheter/50687/nya-satsningen–civila-ska-gatupatrullera-at-polisen

Låt mig översätta

Tjeeeena, vi tänkte att du som uppfattar dig själv som vettig ska få bjussa på din fritid på nätterna för andras trygghet! Nej nej, vi mörkar det som volontär och säger inte att vi egentligen vill ha gratis muppar som kan ropa varg!

Det finns många trivsamma och vettiga vaktkollegor som mer än gärna skulle ta lite timmar hos polisen, kostar väl för mycket antar jag. Synd, jag hade gärna gjort det iaf.

Märkligt att en polismyndighet inte kan klämma fram något bättre förslag.

Missförstå mig inte, det finns mängder av tokigt bra människor där ute som skulle göra ett grymt bra jobb som nattvandrare. Dom nätter jag står på krogen och möter nattvandrare eller frivilliga från röda korset, då blir jag ju varm inombords. Här står jag och får betalt tänker jag ofta, fast sen slår det mig – jag är både utbildad och har utrustning för att hantera en situation – klart det kostar.

Nej ni bättre än så här få ni nog göra konstapeln!