WE ARE SPARTANS!

Nu är det 2 veckor sedan säsongen drog igång med första matchen mot Örebro Black Knights. Matchen slutade 37-0 till deras fördel, ett resultat som inte riktigt speglar matchen. Vi gick ut hårt och visade att vi har ett riktigt vasst passpel att hota med och hade hela 10/23 complete passes mot Örebros noll. Vårt offense tog sig utan större problem ner i fältet men fick inte riktigt till det sista som behövdes för att göra poäng. Vi är verkligen nöjda med matchen och vår prestation, speciellt då 8 spelare på offense startelva var rookies.

Imorgon är det dags för match igen och då möter vi Stockholm Mean Machines. Även dom är ett riktigt tufft motstånd med många erfarna spelare från landslag- och utlandsspel. Matchen kommer spelas på Zinkensdamm i Stockholm. Vårt nya matchställ har äntligen kommit och vi kommer vara snyggare än vanligt numera!

Vi har vi drabbats av en del skador där vi bl.a tappat vår ena QB vilket har gett oss en liten törn under veckan och vi har fått lägga om planen en del. Vi kommer ändå gå ut och hota med ett rikigt bra passpel och ha två QBs redo att köra till 100%. Under vår  bye week har vi haft extraträningar och hårdslipat de detaljer som stod i vägen för vårt poänggörande i föregående match. Vi kommer gå ut riktigt hungriga och redo för fight på planen imorgon.

WE ARE SPARTANS!!!